Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Jsme specialisté na italskou kávu.
Víme, co prodáváme!
Kávy značek Lavazza, Illy, Segafredo, Bristot, LuCaffe, Hausbrandt, Danesi, Izzo Caffé, Dallmayr, MAURO Caffé, Tre Forze!, Udinese, Costadoro, La Brasiliana, Musseti Caffé, Nannini Caffé, Parana Caffé, Badilatti Caffé, Caffé L´Antico, Gimoka, Pellini, Caffé del Dodge, Passalacqua Caffé, Blaser Caffé, Caffé Ambrosiano, Diemme Caffé, Martella Caffé

 

DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 10.000 Kč
  1. Úvod
  2. Káva
  3. Zrnková káva
  4. Cibetková káva Bontadi Kopi Luwak 100% arabica 100 g zrnková

Cibetková káva Bontadi Kopi Luwak 100% arabica 100 g zrnková

 Cibetková káva Bontadi Kopi Luwak 100% arabica 100g zrnková Káva má plné tělo, chutná jako likér podobající se divokému koření a pomerančové marmelád... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
1 990,00 Kč
1 399,00 Kč
1 216,52 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:1080
výrobce:Bontaldi
  • Kompletní specifikace
  • Cibetková káva Bontadi  Kopi Luwak 100% arabica 100 g zrnková
    Cibetková káva Bontadi Kopi Luwak 100% arabica 100 g zrnková
    Skladem
    1 399,00 Kč
    1 216,52 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

 Cibetková káva Bontadi Kopi Luwak 100% arabica 100g zrnková

 

Káva má plné tělo, chutná jako likér podobající se divokému koření a pomerančové marmeládě, s nádechem rebarbory.

Káva z cibetčího trusu je nejdražší na světě!

Něco z historie cibetkové kávy...
Kávu Kopi Luwak (kopi=káva a luwak znamená v indonéštině cibetka) uvedla na trh koncem devatenáctého století (údajně) rodina Widjajů z Jakarty.
.. a kdo je vlastně ta cibetka?
Ovíječ skvrnitý neboli cibetka je kunovitá šelma podobná kočce vážící v dospělosti zhruba 4 kg.
V současnosti nalezneme kávovníkové plantáže s cibetkami na ostrově Bali, Sulawesi, Sumatře i Jávě.
.. zvláštní chuť a aroma?
Aby získali tuto lahůdku, musí sběrači kávy v lese pátrat po cibetčím trusu, probrat se jím, najít v něm plody kávovníku a odstranit obal peckovice z nepoškozených zrn (obr. sušení sesbíraných kávových plodů před loupáním a pražením).
Vzhledem k tomu, že kávová zrna nejsou přímo vystavena trávicímu procesu cibetky, není úplně jasné, proč by měla mít Kopi Luwak tak speciální chuť .. jedna teorie dokonce tvrdí, že je to způsobeno pouze tím, že cibetka je odborník a vybírá si jenom ty nejlepší kávové plody. Pravým důvodem však bude proces fermentace, kterým zrna v trávicím traktu cibetky projdou. Fermentovaná zrna ztratí původní hořkost a po vyloupání a pražení získají zvláštní jemnou chuť a příjemné aroma.

SEO - design - administrace - MEDIASYS

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz